Diner

 

Ik koos ervoor om een lasagne met zalm te maken!
Ik maakte een saus van spinazie en ricota als basissaus. Als pasta gebruikte ik volkoren lasagne bladen. Als eiwitbron gebruikte ik verse zalmfilet. Om mijn ovenschotel af te werken gebruikte ik 2 grote verse tomaten en een klein beetje geraspte kaas.

⁠Ik koos ervoor om een vegetarische pasta te maken. Ik koos ervoor om pompoen te roosteren in de oven om daarvan een lekkere saus te maken. ik hield een deeltje om te mixen en een ander deel van de geroosterde pompoen dient om af te werken. In de pompoensaus voegde ik een beetje parmezaan toe. Afwerken met geroosterde pijnboompitten...

Ik koos ervoor om een vegetarische pasta te maken. Om mijn vlees te vervangen gebruikte ik halloumi. Daarnaast gebruikte ik kerstomaatjes, verse munt en fijngehakte walnoten. Veel heb je dus niet nodig om toch een overheerlijke maaltijd te maken!

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een vegetarische courgetti te maken. Om mijn vlees te vervangen gebruikte ik halloumni.

​Ik maakte een verse paprikasaus om mijn courgetti af te werken....

Vandaag had ik nog eens zin in vis! ⁠

Ik koos ervoor om zalm klaar te maken met een pestokorst en een mix van tomaten. De pestokorst heb ik gemaakt met pesto, citroensap, sesamzaadjes, een klein beetje paneermeel, een klein beetje parmezaan en peper en zout.

Ik werkte mijn gerechtje af met ...

Het is je misschien al opgevallen, maar we zijn zot van traybakes en dat heeft een heel simpele reden. Het is snel klaar, je hebt er weinig werk aan en het bevat enorm veel smaak. Daarom dat ik er voor vanavond ook eentje op het menu heb staan die ik al eerder heb gemaakt. Het is een traybake met halloumi...

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met groene asperges en zalm te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor een licht philadelphiasausje zodat het niet droog zou zijn!...

Het is donderdag, dus dat betekent veggiedag bij mij thuis. Vandaag had ik zin in iets simpels om te maken, want het is een redelijk drukke week. Daarom dat ik vandaag een heerlijke burger ga maken met halloumi. Halloumi heb ik bijna altijd in huis, omdat ik dit graag eet, maar ook omdat het snel klaar is. Je voegt er...

Ben je gewone veggie burgers wat beu? Probeer dan eens deze rode biet quinoa burgers! Ze vragen iets meer tijd om te maken, maar je kan ze makkelijk invriezen. Ik gebruikte vorige week de laatste op, dus maakte ik ze vandaag opnieuw. Dit combineerde ik met een volkoren broodje, groentjes en ricotta. Je kan dit uiteraard met veel andere...

Het is weer donderdag veggiedag, de perfecte kans om weer eens een leuk receptje te maken. Dit keer opnieuw met een curry, maar eens een rode. Deze is net iets pittiger, al kan je dit zelf goed doseren naar je eigen smaak.

Vandaag had ik nog eens zin in aardappelen. Aangezien ik niet zo fan ben van gewone gekookte aardappelen, koos is ervoor om krieltjes klaar te maken.⁠

Ik koos ervoor om een groentenpannetje te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ als vlees voor kippenblokjes omdat dit bij bijna alles past en...