Diner

 

Taco's zijn een van mijn favoriete gerechten. Vooral omdat je er zo veel verschillende soorten mee kan maken. Er zijn zowel zachte als harde taco's, daar zou ik niet onmiddellijk kunnen kiezen wat ik het lekkerste vind.. Wat is jouw favoriet? Laat het ons gerust weten!

Vandaag breng ik jou een nieuw snel en gemakkelijk recept voor een warme maaltijd met pasta. Niets is zo lekker als pasta, maar deze pasta in combinatie met halloumi is echt de moeite waard om te proberen! Ook wordt er ook een kleine pikante touch toegevoegd aan de pasta, door gebruik te maken van chorizo.

Een vegetarische pasta klaar in 15 minuten? Dacht je na dit lezen 'ja, dat kan ik wel gebruiken'? Zoek niet verder, want dan ben je hier aan het juiste adres! Deze vegetarische pasta is namelijk een waar genot voor je smaakpapillen.

Zoals je ondertussen waarschijnlijk al door zal hebben, maak ik zeer graag eenpansgerechten. Dit gerechtje is een van mijn favorieten. De combinatie van orzo, met kip en rode pesto en veel groenten is ideaal voor mij als avondmaal. Dit gerecht is daardoor ook een eiwitrijke maaltijd.

Niets is beter dan een lekker warm stoofpotje in de winter, zeker als het nog eens boordevol zit met verse groentjes! Ik hou ervan wanneer ik gerechten kan maken in één pot, aan de ene kant heb je daardoor minder afwas, maar aan de andere kant is het ook gewoon gemakkelijk dat je alles samen kan voegen.

Ik zie het meer en meer passeren de laatste tijd, een lasagne die gemaakt wordt zonder dat hij in de oven moet, en ook zonder dat het zo die typische laagjes heeft van een originele lasagne. Hoe ziet het er dan wel uit? Wel, het is eigenlijk gewoon alle ingrediënten van een lekkere lasagne bij elkaar in één pot...

Donderdag veggiedag, dan weet je al wat er gaat komen: een vegetarisch gerechtje! Vandaag heb ik gekozen om een gevulde zoete aardappel te maken. Dit is een receptje dat ik onlangs zelf ontdekt heb door iemand die mij deze tip had gegeven. Je kan op verschillende manieren een zoete aardappel vullen, vandaag heb ik gekozen om eentje te maken op ...

Op onze blog 'The Healthy Foodies' zijn ondertussen al veel taco recepten terug te vinden. Je moet nog maar de term 'taco' ingeven in de zoekfunctie en je zal er onmiddellijk enkele vinden. Alleen is het wel lang geleden dat er nog eens een nieuwe taco-receptje online is gekomen. Daarom vond ik het een goed idee om met...

Merguez pasta

01-01-2024

Vandaag wil ik jou graag dit pasta gerecht delen omdat ik het een ideale maaltijd vind voor na de feestdagen! Waarom? Het is een eenvoudige pasta die snel gemaakt is. Want ik kan mij inbeelden dat je na de feestdagen even wat minder tijd en zin hebt om lang en uitgebreid in de keuken te staan.

Mijn oma en opa hebben een appelboom staan thuis. Afgelopen weken heb ik om de zoveel tijd een zak appels uit de boom meegekregen naar huis. Met een grote hoeveelheid appels of appels die over zijn, maak ik graag zelf verse appelmoes.

Hier ben ik weer met een lekker ovengerechtje. Ik blijf dit een ideale maaltijd vinden voor tijdens de wintermaanden. Deze ovenschotel is trouwens ook ideaal om voor te schotelen (wink wink, snap je hem 😉 ) als je volk over de vloer krijgt.

In het weekend maak ik graag gerechtjes klaar die niet veel werk hebben en snel klaar zijn, maar toch lekker en smaakvol zijn. Met deze vegetarische gnocchi met pesto heb ik duidelijk mijn gerechtje voor het weekend gevonden!