Tapas / picknick

Tapas / picknick

Wij geloven dat goed eten niet altijd een uitgebreide tafel nodig heeft. Soms zijn het juist de kleine hapjes en smakelijke lekkernijen die de grootste culinaire vreugde brengen. Deze keer nodigen we je uit om samen met ons te duiken in de wereld van 'Tapas & Picknick', waarbij we gezonde, heerlijke gerechten ontdekken die perfect zijn voor zowel een ontspannen picknick in het park als een gezellige avond met vrienden.

Tapas, die charmante Spaanse traditie van het delen van kleine gerechten, en picknicks, de vreugdevolle viering van buiten eten, komen samen in een onvergetelijke kookworkshop. Ontdek hoe je met eenvoudige ingrediënten en verrassende combinaties een tafel vol smaakvolle tapas en picknickgerechten kunt toveren.

Of je nu van plan bent om de deken uit te spreiden in het park, op het strand of gewoon in je eigen achtertuin, deze workshop voorziet je van de perfecte gerechten voor een ontspannen en gezonde picknick. Leer hoe je makkelijk te bereiden, draagbare lekkernijen maakt die je moeiteloos kunt delen met vrienden en familie. En het beste van alles, deze gerechten zijn niet alleen smaakvol maar ook voedzaam!

Mis deze kans niet om de kunst van het kleine genieten te omarmen en een tapas- en picknickexpert te worden. Reserveer snel jouw plekje voor de kookworkshop.

Wanneer gaat deze workshop door?

Donderdag 30/05

Van 19u tot 21u 

DEZE KOOKWORKSHOP IS VOLZET

Wil je toch graag deelnemen aan een kookworkshop? Kijk dan gerust naar de andere thema's!