Overige

 

Zelf ben ik zot van verschillende dingen, zo eet ik doodgraag hummus, edamamebonen en avocado. Dus heb ik eens geprobeerd of ik mijn liefde voor de drie in 1 gerechtje kan samenbrengen. Het resultaat is deze overheerlijke spread geworden, of ik vind hem toch allesinds overheerlijk!

Na het sporten is het natuurlijk ook nog altijd belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. We gaan er dan op letten dat we voldoende eiwitten, koolhydraten, electrolyten en vocht binnenkrijgen. We hebben nog niet zo lang geleden al een recoveryshake gedeeld, maar misschien ben je net zoals mij en heb je liever iets om te knabbelen...

Tapas trio

10-06-2019

We hebben er weer een verlengd weekend op zitten en deze tijd van het jaar is dat vaak het moment waarop ik samen met vrienden ga BBQ'en of ga genieten van een gezellige zelfgemaakte maaltijd. In plaats van één groot gerecht klaar te maken, vind ik het eigenlijk veel leuker om een aantal kleinere hapjes te delen met iedereen.

Recoveryshake

09-06-2019

Na het sporten is het van belang om goed te herstellen.

Crackers

07-06-2019

Variatie vind ik, Chiara, heel belangrijk. Ik ben geen fan om iedere middag of avond hetzelfde te eten. Voor meer variatie in mijn eetpatroon te krijgen vind ik deze knapperige crackertjes ideaal! Ze zijn supergemakkelijk te maken en gezond.

Boekweitpizza

05-04-2019

Eens zin in een heerlijke pizza? Dan kan je hier meer vinden over onze boekweitpizza's.

Zalmhapje

27-12-2018

Nog op zoek naar een lekker aperitiefhapje voor tijdens de feestdagen? Dit zalmhapje is een echte aanrader: lekker én gezond! Wij serveerden dit hapje in een glaasje want, zeg nu zelf, hapjes zien er zo altijd beter uit! Wil jij je gasten ook verwennen met deze lekkernij? Lees dan snel verder.

Bij de start van het weekend heb ik onmiddellijk zin om te borrelen en het glas te heffen op het weekend; op het leven! Liefst van al doe ik dit met lekkere maar ook gezonde hapjes. Daarom deel ik graag mijn receptje voor gezonde dipsausjes met jullie. Perfect voor bij groentjes, crackers of iets anders! Enjoy!

Persoonlijk vind ik aperitieven één van de leukste dingen die er zijn; het gezellige samenzijn en dit vergezeld van een rijkelijk gevulde tafel met verschillende hapjes en een verfrissend drankje erbij.