Overige

 

Haver gnocchi

09-10-2019

Mijn vorige reis was naar Italië en stiekem verlang ik er al naar terug. Daar heb ik weer genoten van het eten en ik heb ook al een creatie waardoor ik geïnspireerd was gedeeld (de Gnocchi di Lottie). Voor het maken van die gnocchi, was ik nog bezig om mijn receptje te optimaliseren.

Broccolipesto

18-09-2019

Iedereen kent wel de pesto van zongedroogde tomaten of basilicum. Lekker, maar bevat heel veel olijfolie. Omwille van deze reden ontwikkelde ik mijn eigen pesto recept. Deze groene pesto is namelijk onder andere van broccoli en spinazie gemaakt, waardoor deze heel voedzaam is.

Surimisalade

05-09-2019

Op zoek naar wat inspiratie voor tijdens de lunch? Of zoek je een gezond alternatief om iets op de boterham te smeren? Dan is deze surimisalade zeker iets voor jou.

Vandaag ga ik de vegetarische toer op en deel ik met plezier deze overheerlijke zoete aardappelburgers. Binnenkort verschijnt er dan natuurlijk ook nog een receptje waarin deze verwerkt zijn.

Zelf ben ik zot van verschillende dingen, zo eet ik doodgraag hummus, edamamebonen en avocado. Dus heb ik eens geprobeerd of ik mijn liefde voor de drie in 1 gerechtje kan samenbrengen. Het resultaat is deze overheerlijke spread geworden, of ik vind hem toch allesinds overheerlijk!

Na het sporten is het natuurlijk ook nog altijd belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. We gaan er dan op letten dat we voldoende eiwitten, koolhydraten, electrolyten en vocht binnenkrijgen. We hebben nog niet zo lang geleden al een recoveryshake gedeeld, maar misschien ben je net zoals mij en heb je liever iets om te knabbelen...

Tapas trio

10-06-2019

We hebben er weer een verlengd weekend op zitten en deze tijd van het jaar is dat vaak het moment waarop ik samen met vrienden ga BBQ'en of ga genieten van een gezellige zelfgemaakte maaltijd. In plaats van één groot gerecht klaar te maken, vind ik het eigenlijk veel leuker om een aantal kleinere hapjes te delen met iedereen.

Recoveryshake

09-06-2019

Na het sporten is het van belang om goed te herstellen.

Crackers

07-06-2019

Variatie vind ik, Chiara, heel belangrijk. Ik ben geen fan om iedere middag of avond hetzelfde te eten. Voor meer variatie in mijn eetpatroon te krijgen vind ik deze knapperige crackertjes ideaal! Ze zijn supergemakkelijk te maken en gezond.