Overige

 

Libanees brood

16-06-2020

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim.

Spinaziepesto

30-05-2020

In het weekend vind ik het heerlijk om wat te foodpreppen en dus wat dingen te maken voor de week die komt. Zeker nu dat de consultaties hier op de praktijk weer volop bezig zijn, moet ik dit ook doen. Vandaag heb ik er daarom voor gekozen om een spinaziepesto te maken.

Zelf vind ik het enorm gezellig om eens te aperitieven, zeker nu het mooi weer is en met het verlengde weekend. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat het voor mij geen verlengd weekend is, want met het opstarten van de consultaties, komt er ook veel werk bij.

Dit weekend heb ik mij uitgeleefd en eens een siroop gemaakt om zo enkele recepten te pimpen. Het is een siroop geworden op basis van citroen, limoen, gember en citroengras. Dit zorgt ervoor dat je een heerlijke smaak hebt dat je op verschillende vlakken kan gebruiken:

Avocado is één van mijn favoriete zaken om te eten, ik weet wel dat je het of graag eet of niet. Duidelijk ben ik er dus zelf een fan van! Voor velen is het onduidelijk of het nu groente of fruit is, normaal wordt het gezien als een vrucht en dus fruit. Maar hij is natuurlijk niet zo zoet als...

Quiche, het is en blijft een zeer gemakkelijk recept en een leuke manier om iets lekkers op tafel te toveren. In de recepten zien we vaak dat er wordt gekozen voor een bladerdeeg. Dit wordt traditioneel gemaakt met redelijk wat boter en daarnaast witte bloem, niet de gezondste optie.

Hummus

04-03-2020

We hebben al een aantal receptjes voor hummus staan op onze blog, zoals deze:

Morgen is het zover, dan zijn we alweer toe aan de laatste dag van 2019. Omdat we dan bijna klaar zijn met al dat feesten, delen we deze week nog een laatste hapje als inspiratie.

Een klassieker is het, zo'n gebakken scampi in een lepeltje. Omdat wij het graag snel en gemakkelijk houden, hebben we deze week dit hapje voorzien als inspiratie voor de feestdagen.