Overige

 

Crackers

07-06-2019

Variatie vind ik, Chiara, heel belangrijk. Ik ben geen fan om iedere middag of avond hetzelfde te eten. Voor meer variatie in mijn eetpatroon te krijgen vind ik deze knapperige crackertjes ideaal! Ze zijn supergemakkelijk te maken en gezond.

Boekweitpizza

05-04-2019

Eens zin in een heerlijke pizza? Dan kan je hier meer vinden over onze boekweitpizza's.

Zalmhapje

27-12-2018

Nog op zoek naar een lekker aperitiefhapje voor tijdens de feestdagen? Dit zalmhapje is een echte aanrader: lekker én gezond! Wij serveerden dit hapje in een glaasje want, zeg nu zelf, hapjes zien er zo altijd beter uit! Wil jij je gasten ook verwennen met deze lekkernij? Lees dan snel verder.

Bij de start van het weekend heb ik onmiddellijk zin om te borrelen en het glas te heffen op het weekend; op het leven! Liefst van al doe ik dit met lekkere maar ook gezonde hapjes. Daarom deel ik graag mijn receptje voor gezonde dipsausjes met jullie. Perfect voor bij groentjes, crackers of iets anders! Enjoy!

Persoonlijk vind ik aperitieven één van de leukste dingen die er zijn; het gezellige samenzijn en dit vergezeld van een rijkelijk gevulde tafel met verschillende hapjes en een verfrissend drankje erbij.

Pumpkin spice

21-10-2018

Als ik aan de herfst denk, dan denk ik ook onmiddellijk aan kruiden zoals kaneel, gember, kruidnagel en nog zoveel meer. Daarom dat ik nu ook mijn eigen mengeling van kruiden heb gemaakt die eigenlijk in veel recepten gebruikt kan worden. Het zorgt direct voor een gezellig herfstgevoel (en dat is net datgene ik wil bereiken).