Herfst in een potje / Ovenschotels

Herfst in een potje / Ovenschotels

In onze keuken omarmen we de herfst met open armen en brengen we de gezelligheid van dit seizoen rechtstreeks naar jouw keuken. Laat je betoveren door de warme aroma's, rijke smaken en comfortabele gerechten die de herfst te bieden heeft. In onze nieuwste kookworkshop ontdekken we samen de kunst van 'Herfst in een Potje' met heerlijke en voedzame ovenschotels.

Terwijl de bladeren vallen en de temperaturen dalen, is er niets beter dan jezelf te verwennen met hartverwarmende ovenschotels. Van romige aardappelgratins tot geurige stoofschotels met herfstgroenten, we nemen je mee op een culinaire reis die perfect past bij knusse avonden en gezellige diners.

Ontdek hoe je de overvloed aan herfstproducten kunt omarmen en omtoveren tot smaakvolle meesterwerken. Of je nu een fan bent van de zoete smaak van pompoen of geniet van de aardse tonen van champignons, deze workshop biedt een scala aan mogelijkheden om de herfst op je bord te brengen. Leer de kunst van het combineren van kruiden, texturen en seizoensgebonden ingrediënten voor een onvergetelijke herfstmaaltijd.

Mis deze kans niet om de magie van de herfst in jouw keuken te brengen en indruk te maken met smaakvolle ovenschotels. Reserveer snel jouw plek voor onze kookworkshop. 

Wanneer gaat deze workshop door?

Donderdag 24/10

Van 19u tot 21u

DEZE KOOKWORKSHOP IS VOLZET