E-books

 

PAASBRUNCH

07-04-2023

Het Paasweekend staat weer voor de deur. Heb je nog nood aan inspiratie voor een fantastische brunch die je graag zou organiseren met Pasen? Dan helpen wij jou hier graag bij verder!

Feestdagen

06-12-2020

Het is een jaar geweest dat we met geen ander kunnen vergelijken. De feestdagen staan voor de deur en ook die zullen dit jaar net iets anders zijn. Waar dit voor velen onder ons normaal gezien een periode is om naar uit te kijken, zal het deze keer misschien een iets ander gevoel oproepen.

De dagen worden stilaan korter en kouder en de drang naar warme gerechten en comfort food steekt weer de kop op. Eén van die zaken die dan weer perfect tot z'n recht komt is een dampende tas soep.

Gezond BBQ'en

05-07-2020

De vakantie is begonnen en het weer is al vaak mooi geweest en hopelijk blijft dit duren. Als het mooi weer is, dan is het ook super leuk om de BBQ eens aan te steken en te beginnen grillen. Daarom dat we een ebook hebben gemaakt die vol staat met verschillende gerechten. Dit kan vlees, vis of vegetarische alternatieven zijn...

Salades

31-05-2020

Bij salades denken we nog vaak aan de klassiekers zoals sla, tomaat en komkommer. Wij willen laten zien dat salades meer zijn dan dat.

Wil je gezonder eten dan zul je het jezelf al een stuk makkelijker maken wanneer je daarbij ook een weekmenu leert opstellen en gericht boodschappen gaat doen.

Paasbrunch

05-04-2020

Pasen wordt bij iedereen op een andere manier gevierd. Wij gaan dan met heel veel plezier kiezen voor een uitgebreide brunch. Nu is het door de Corona-maatregelen een beetje minder uitgebreid dan anders, maar we willen je wel inspiratie geven.

Zondag bakdag

29-03-2020

Je kunt ze dus bij verschillende gelegenheden klaarmaken. In je vrije tijd, voor een verjaardag, als traktatie, maar ze zijn vooral ook leuk om samen met de kinderen te maken.

Tournée Minérale werd in 2017 opgericht door De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker en het groeide uit tot een instant succesverhaal.

De feestdagen staan weer voor de deur; de gezelligste en meest knusse dagen van het jaar! zijn jullie al bezig met het kerstmenu of de decoratie van de feesttafel? Wij zijn er alvast in gevlogen! Om in de feeststemming te komen delen wij graag met jullie ons e-book vol feestelijke bijgerechten. Of er nu kalkoen, zalm, gourmet, raclette of iets...