Paasbrunch

05-04-2020

Pasen wordt bij iedereen op een andere manier gevierd. Wij gaan dan met heel veel plezier kiezen voor een uitgebreide brunch. Nu is het door de Corona-maatregelen een beetje minder uitgebreid dan anders, maar we willen je wel inspiratie geven.

Als we denken aan een brunch, dan denken we onmiddellijk aan een mengeling van zoete en hartige hapjes en een buffet van beleg voor op onze boterham (dus ook met verschillende soorten brood).

Daarnaast ook een aangepast drankje om het overheerlijk te maken. Daarom dat we voor dit e-book dan ook gezocht hebben naar leuke alternatieven voor al deze zaken. Zo kan je je tafel vullen met allerlei lekkernijen en genieten.

Brunchen is iets tussen ontbijt en lunch, dus hou hiermee ook rekening. Het is niet de bedoeling dat je zoveel eet dat het effectief je ontbijt en lunch samen geteld is.

  • Is de brunch relatief laat (eerder om 11u), dan kan je ervoor al een klein ontbijt eten en de brunch zien als je lunch.
  • Is de brunch vroeger? Dan kan je gerust in de namiddag kiezen voor een iets uitgebreider tussendoortje. Zo heb je niet teveel honger voor je avondeten.

Let tijdens de brunch dat je dan ook nog luistert naar je verzadigingsgevoel. Het is zeker niet de bedoeling dat je je hierin overeet!

Zoek je nog wat inspiratie? Download dan nu ons gratis e-book en ontdek 20 lekkere recepten om van Pasen een leuke dag te maken.