Kookworkshops

Heb je zin om samen met ons enkele gerechten te maken of wil je leren hoe we alles klaarmaken? Dan kan dat tijdens één van onze kookworkshops die we organiseren in onze praktijk te Gent. 

Wat kan ik verwachten?

Mensen met een voorliefde voor voeding die samenkomen en met leuke ingrediënten een lekkere maaltijd bereiden. Dit alles in een leerrijke maar ontspannen sfeer. Dat is het basisrecept van onze kookworkshops. Lotte en Ana Lia helpen je graag verder en delen met jou hun passie voor gezond koken.

Om de workshops leuk en gezellig te houden opteren we voor kleine groepjes (ongeveer 6 à 8 mensen per workshop). De workshops gaan door in de Frans Van Ryhovelaan 204 in Gent.

Wij zorgen voor de ingrediënten, het nodige materiaal, een keukenschort, vernieuwende recepten en veel uitleg met praktische tips en tricks. Je kan na de workshop van alles proeven en gaat dus zeker met een gevulde maag naar huis (breng eventueel potjes mee voor de overschot). Je krijgt ook een handig kookboekje mee van de workshop zelf.

Wat is de kostprijs?

Ik begin met 1

Om 1 workshop te volgen betaal je het bedrag van 40€. Dit staat garant voor 2 uur plezier, lekker eten en genieten. 

Doe mij maar 5

Wil je meer dan 1 workshop volgen? Dan is dit iets voor jou. Voor 150€ volg je 5 workshops naar keuze.

Welke workshops geven we binnenkort?

Onderstaande workshops worden binnenkort georganiseerd. Je ziet steeds wat het thema is en wanneer deze doorgaan. Door op de foto te klikken krijg je meer informatie te zien en kan je jou ook inschrijven. We zijn ondertussen volop bezig met de voorbereidingen en kijken er enorm naar uit!