Kookworkshops

Heb je zin om samen met ons enkele gerechten te maken of wil je leren hoe we alles klaarmaken? Dan kan dat tijdens één van onze kookworkshops die we organiseren in onze praktijk te Gent. Je kan ook kiezen om zelf een workshop te organiseren in onze praktijk (voor max. 8 personen) of op verplaatsing. Voor meer informatie hierover kan je steeds een mail sturen.

Wat kan ik verwachten?

Mensen met een voorliefde voor voeding die samenkomen en met leuke ingrediënten een lekkere maaltijd bereiden. Dit alles in een leerrijke maar ontspannen sfeer. Dat is het basisrecept van onze kookworkshops. Lotte & Bieke helpen je graag verder en delen met jou hun passie voor gezond koken.

Om de workshops leuk en gezellig te houden opteren we voor kleine groepjes (ongeveer 6 à 8 mensen per workshop). De workshops gaan door in de Frans Van Ryhovelaan 204 in Gent en de prijs hangt af van hoe vaak je komt koken.

Wij zorgen voor de ingrediënten, het nodige materiaal, een keukenschort, vernieuwende recepten en veel uitleg met praktische tips en tricks. Je kan na de workshop van alles proeven en gaat dus zeker met een gevulde maag naar huis (breng eventueel potjes mee voor de overschot). Je krijgt ook een handig kookboekje mee van de workshop zelf.

Wat is de kostprijs?

Ik begin met 1

Om 1 workshop te volgen betaal je het bedrag van 35€. Dit staat garant voor 2 uur plezier, lekker eten en genieten. 

Doe mij maar 5

Wil je meer dan 1 workshop volgen? Dan is dit iets voor jou. Voor 150€ volg je 5 workshops naar keuze.

Ik ga voor 10 op 10

Wil je meerdere workshops volgen? Dan is deze optie iets voor jou. Voor 280€ volg je 10 workshops naar keuze.