Ontbijt


Ooit al eens een wrap gebruikt als ontbijt? Deze ontbijtwrap met spinazie en feta is een ideale combinatie om eens te proberen! Zeker als je nog niet gekend bent met de combinatie van het maken van een soort omelet, waarop je dan een wrap legt. Klinkt misschien een beetje raar, maar eigenlijk kan je het een beetje vergelijken met een...

Als je nog op zoek bent naar een nieuw ontbijtje voor deze zomer, dan moet je zeker eens deze chiapudding van perzik proberen! Lekker fris en fruitig, ideaal met dit weertje.

Havermoutpap met gekarameliseerde peer is echt heerlijk, zeker in combinatie met walnoten en kaneel. Het is een fijn ontbijtje voor in het weekend. Ook vind ik dat havermoutpap nooit gaat vervelen, je kan zo veel kanten op met toppings. Daarom vind ik dit zo'n top gerechtje. Ik heb de peren gekarameliseerd met een beetje agavesiroop.

Hier zijn we weer, het is zondag dus dat wil zeggen … bakdag! Het was al een tijdje geleden dat ik zelf crumble had gemaakt, dus vond ik het de ideale gelegenheid om hier vandaag nog eens mee aan de slag te gaan.

Smoothie bowls worden gemaakt uit gezonde ingrediënten, zoals fruit, yoghurt, noten en zaden. Het is hierbij wel belangrijk dat de ingrediënten voldoende worden gebalanceerd. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen snelle fruitsuikers eet, maar ook gezonde vetten en eiwitten.

Maak je soms graag eens iets met eieren voor het ontbijt? Dan heb ik nog een leuk ideetje voor jullie! Dit is een recept dat ik zelf onlangs ontdekt heb, en het was zo lekker dat ik het zeker nog vaker ga maken!

Onlangs heb ik zelf verse bagels gemaakt. De dag erna heb ik eentje gegeten als ontbijt met banaan, pindakaas en blauwe bessen.

Dit gezonde ontbijt bevat 3 van mijn favoriete dingen in één: overnight oats, bananenbrood en chocolade. En je kan het allemaal in één eten als ontbijt!

Ben jij boterhammen als ontbijt ook soms beu als koude pap? Wil je in het weekend eens iets anders uitproberen dan boterkoeken en pistolets? Maak dan eens een bagel klaar, ze zijn snel gemaakt, overheerlijk en bovendien nog eens fancy ook! Deze bagel kan ook perfect als lunch gemaakt worden.