Ontbijt


Smoothie bowls worden gemaakt uit gezonde ingrediënten, zoals fruit, yoghurt, noten en zaden. Het is hierbij wel belangrijk dat de ingrediënten voldoende worden gebalanceerd. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen snelle fruitsuikers eet, maar ook gezonde vetten en eiwitten.

Maak je soms graag eens iets met eieren voor het ontbijt? Dan heb ik nog een leuk ideetje voor jullie! Dit is een recept dat ik zelf onlangs ontdekt heb, en het was zo lekker dat ik het zeker nog vaker ga maken!

Onlangs heb ik zelf verse bagels gemaakt. De dag erna heb ik eentje gegeten als ontbijt met banaan, pindakaas en blauwe bessen.

Dit gezonde ontbijt bevat 3 van mijn favoriete dingen in één: overnight oats, bananenbrood en chocolade. En je kan het allemaal in één eten als ontbijt!

Ben jij boterhammen als ontbijt ook soms beu als koude pap? Wil je in het weekend eens iets anders uitproberen dan boterkoeken en pistolets? Maak dan eens een bagel klaar, ze zijn snel gemaakt, overheerlijk en bovendien nog eens fancy ook! Deze bagel kan ook perfect als lunch gemaakt worden.

Wil je eens iets anders dan een spiegelei, roerei of omelet als ontbijt? Of wil je eens een specialleke voor in het weekend? Dan is deze breakfast tortilla de ideale keuze! Weinig voorbereidingswerk en het heeft slechts een kwartiertje nodig in de oven.

⁠Dit ontbijt is ideaal wanneer er niet veel tijd is in de vroege morgen. Je hebt ook niet zo veel ingrediënten nodig en het is bovendien super gemakkelijk te maken!⁠

Ik koos ervoor om mijn glaasje te bekleden met een laag verkruimelde havermoutkoekjes, een laagje yoghurt, een laagje aardbeien, opnieuw een laagje yoghurt...

​Omdat ik wist dat ik vandaag niet veel tijd ging hebben om te ontbijten maakte ik gisteren deze heerlijke overnight oats klaar.