Disclaimer

Content 

Alle artikels op www.thehealthyfoodies.be zijn geschreven door de persoon die vermeld staat in het artikel of recept. Artikels of recepten geschreven door stagiaires, worden steeds door ons (Lotte & Bieke) nagelezen. Alle informatie op deze blog is steeds wetenschappelijk onderbouwd, maar kan ook aangevuld zijn met onze eigen ervaringen. Het kan zijn dat deze informatie verouderd is op het moment dat je deze leest. Daarom dat we ook steeds de datum vermelden wanneer het artikel geschreven is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor misvattingen of foute toepassingen.

De foto's die je ziet, worden door onszelf gemaakt, tenzij dit anders vermeld wordt. Het is niet toegestaan om onze blogposts, recepten of foto's zonder toestemming over te nemen. Wel staan we altijd open voor communicatie, stuur dus gerust een mailtje als je dit wenst te bespreken. 

De informatie en tips die we delen, vallen onder algemene informatie. Dit is dus voor een groot deel van de bevolking van toepassing, maar het is wel zo dat dit geen specifiek advies is. Als je gezondheidsproblemen hebt, dan is het aan te raden om een afspraak te maken bij een arts en/of diëtist(e). Zo kan jouw persoonlijke situatie bekeken worden. 

Vind je fouten of dergelijke, breng ons hiervan dan gerust op de hoogte. Ook als je vragen hebt, staan we klaar om deze te beantwoorden.

Reviews, advertorials en affiliate links

Soms krijgen we producten of diensten opgestuurd en schrijven we hier een review over. Dit wordt steeds vermeld in de review, zodat je hier ook zelf van op de hoogte bent. Je weet dus dat het een product of dienst is, waarvoor wij gevraagd werden om deze te testen. Dit verandert niets aan onze mening en onze uitleg. We bevelen ook enkel producten en/of diensten aan waar we zelf volledig achter staan. Is het iets wat we zelf nooit zouden kopen, dan kan je dit ook lezen of verschijnt het niet op de blog. 

Wij ontwikkelen ook recepten (al dan niet tegen betaling) voor producenten. Dit gebeurt op vraag van de producenten zelf zodat ze een recept hebben bij hun product. Ook hier wordt er steeds vermeld dat het een recept is dat speciaal voor die producent ontwikkeld is. Ook hier hebben we de regel dat we enkel producten verwerken in recepten waar we zelf ook achter staan.

Hetzelfde geldt voor blogberichten over een bepaald thema (al dan niet tegen betaling). Als het voorstel past bij het concept van onze blog en wij zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud, dan gaan we zo'n blogbericht schrijven. Wanneer het gaat over een gesponsorde blogpost, dan wordt dit uiteraard ook vermeld. Dit heeft opnieuw geen invloed op de inhoud, onze mening en ons standpunt die we in de blogpost vermelden.

Inkomsten die we binnenkrijgen via de blog gaan naar het creëren van nieuwe blogcontent.

Inschrijvingen voor online begeleiding

Door je in te schrijven voor de online begeleiding die op deze website staat, ga je akkoord met de voorwaarden van "The Healthy Foodies". Inschrijven houdt een verplichting in tot betaling, je krijgt hiervoor een factuur opgestuurd via mail.

Annulatiebeleid bij de online begeleiding:

  • Binnen de 24 uur na inschrijving = kosteloos annuleren

Na 24 uur wordt je account actief gemaakt, ook als er nog geen factuur is verstuurd. Vanaf het moment dat je account actief is, kan de online begeleiding niet meer geannuleerd worden. Ook kan het niet overgedragen worden naar andere personen.

Je account is volledig persoonlijk, aangezien je ook persoonlijk advies gaat krijgen. Overdragen naar een ander persoon is niet mogelijk. 

De duur van je account wordt bepaald bij inschrijving en is afhankelijk van de formule die je kiest. Er kan altijd verlengd worden op vraag, dit dien je zelf aan te vragen. Anders zal je account inactief gemaakt worden na de overeengekomen tijdspanne.