Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je in de zoekfunctie van de website steeds gebruiken, je vindt deze aan de linkerzijde.

Nieuwste recepten

Vanille cake

02-06-2024

Vandaag wil ik een recept met jou delen dat me altijd opvrolijkt, vooral op regenachtige dagen zoals de afgelopen periode. Het is een klassieke vanille cakeeenvoudig, maar oh zo heerlijk. Terwijl ik naar de druppels luister die zachtjes tegen het raam tikken, brengt het bakken van deze cake me een gevoel van warmte en nostalgie.

Dit is een van mijn favoriete zomerse gerechten waarvoor ik aan het bakken sla in de keuken: baked oats of gebakken havermout. Je kan hier volop mee variëren, maar deze met nectarine en wortel is toch een van mijn favorieten, zeker op een mooie, warme zomerse dag!

Eet je graag eens een tussendoortje met chocolade? Maar maak je dit zelf graag eens omdat je dan weet wat erin zit? Dan ben je hier bij The Healthy Foodies aan het juiste adres! Op de website kan je al verschillende tussendoortjes terugvinden, en daar voeg ik vandaag graag nog eentje extra aan toe!

Taco's zijn een van mijn favoriete gerechten. Vooral omdat je er zo veel verschillende soorten mee kan maken. Er zijn zowel zachte als harde taco's, daar zou ik niet onmiddellijk kunnen kiezen wat ik het lekkerste vind.. Wat is jouw favoriet? Laat het ons gerust weten!

Wanneer het een drukke dag geweest is, zijn gerechten die zowel voedzaam en lekker zijn van onschatbare waarde. Met deze couscousballetjes met spinazie heb ik een recept gevonden dat deze twee elementen perfect combineert.

Uit ervaring weet ik dat ik niet super goed ben in pannenkoeken bakken. Op de een of andere manier mislukken ze altijd (zeker de eerste, maar dat is blijkbaar normaal haha!)