Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je hier zoeken of we een receptje hebben dat bij je past.

Nieuwste recepten

Vandaag had ik nog eens zin in vis! ⁠

Ik koos ervoor om zalm klaar te maken met een pestokorst en een mix van tomaten. De pestokorst heb ik gemaakt met pesto, citroensap, sesamzaadjes, een klein beetje paneermeel, een klein beetje parmezaan en peper en zout.

Ik werkte mijn gerechtje af met ...

Zomerse quiche

14-07-2022

Quiche is iets dat regelmatig op tafel komt bij mij in de zomer. Je kan er erg veel verschillende dingen mee doen en is ook nog eens lekker koud. Of je het nu als maaltijd, aperitief of bijgerecht gebruikt, het smaakt eigelijk altijd.

​Omdat ik wist dat ik vandaag niet veel tijd ging hebben om te ontbijten maakte ik gisteren deze heerlijke overnight oats klaar.

Het is zondag bakdag. Dit keer ontdekken we nog eens de wereld van vegan gebak. Het idee dat je voor elk soort gebak eitjes, melk of dergelijk nodig hebt is reeds lang achterhaald. Er zijn super veel lekkere vegan alternatieven voor al jou favoriet gebak. Met dit receptje toon ik je één van mijn favorieten, wortelcake.