Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je hier zoeken of we een receptje hebben dat bij je past.

Nieuwste recepten

Het is bijna sinterklaas en daarom dat ik eens een sinterklaas ontbijt wou delen. Want als ik denk aan deze periode, dan denk ik aan speculaas (of is het speculoos? Ik weet dit eigenlijk nooit zeker). En als ik denk aan ontbijten, dan denk ik aan wafels (duh!). Dus daarom dat ik er vandaag voor gekozen heb om speculaas wafels...

Kervelsoep

02-12-2020

December is begonnen en dat staat bij mij aan koud weer en wie mij kent weet dat ik een echte koude kleum ben. Ik kan er echt niet tegen en dus is dit ook het seizoen dat ik zo graag soepjes maak om mij aan te verwarmen. En vandaag heb ik ervoor gekozen om een kervelsoepje te maken.

Voor de fans van vleesbrood of fricandon, een receptje voor een 'gezondere' versie ervan. Ook leuk voor de kinderen aangezien het barst van de (verborgen) groentjes.