Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je in de zoekfunctie van de website steeds gebruiken, je vindt deze aan de linkerzijde.

Nieuwste recepten

Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, dat heb je ondertussen waarschijnlijk al ergens eens gehoord. Omdat dit zo'n belangrijke maaltijd is, varieer ik graag met mijn ontbijt. Vandaar dat ik eens deze cottage cheese-banaan pudding gemaakt heb.

Een vegetarische pasta klaar in 15 minuten? Dacht je na dit lezen 'ja, dat kan ik wel gebruiken'? Zoek niet verder, want dan ben je hier aan het juiste adres! Deze vegetarische pasta is namelijk een waar genot voor je smaakpapillen.

Een soepje in de winter, niets dat beter smaakt dan dit toch? Ikzelf ben echt verzot op verse soep. Ik maak dan ook wekelijks een grote pot zodat ik elke dag een tasje verse soep kan eten (of drinken, wat is het nu eigenlijk? šŸ˜‰ ).

Deze quesadilla is de lunch die je moet proberen als je weinig tijd hebt! In de winter heb ik persoonlijk graag een warme lunch, dit zou ik prefereren boven een slaatje, boterhammen of een koude wrap. Toen kwam ik op dit recept om een warme quesadilla met tonijn te maken, echt super lekker!

Zoals je ondertussen waarschijnlijk al door zal hebben, maak ik zeer graag eenpansgerechten. Dit gerechtje is een van mijn favorieten. De combinatie van orzo, met kip en rode pesto en veel groenten is ideaal voor mij als avondmaal. Dit gerecht is daardoor ook een eiwitrijke maaltijd.

Eet je graag eens een eitje als ontbijt of lunch? Maar zoek je nog naar iets vernieuwend om meer te maken dan een gekookt eitje, een spiegelei, een roerei of een omelet? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Deze tortilla-ei cups zijn een ideale variatie op een evenwichtig maaltijd met eitjes.