Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je hier zoeken of we een receptje hebben dat bij je past.

Nieuwste recepten

Vandaag had ik zin in een slaatje doordat het buiten lekker warm is.

Ik koos ervoor om een slaatje te maken met een mix van veldsla en rucola, mango, gebakken scampi's en tomaatjes. Om mijn slaatje af te werken gebruikte ik honing, saladekruiden en wat afgebakken pijnboompitjes.

Ben je gewone veggie burgers wat beu? Probeer dan eens deze rode biet quinoa burgers! Ze vragen iets meer tijd om te maken, maar je kan ze makkelijk invriezen. Ik gebruikte vorige week de laatste op, dus maakte ik ze vandaag opnieuw. Dit combineerde ik met een volkoren broodje, groentjes en ricotta. Je kan dit uiteraard met veel andere...

Cinnamon rolls

17-05-2022

Cinnamon rolls of in de nederlands 'kaneelbroodjes' zijn de lekkernij van tegenwoordig. Je kan ze halen bij de bakker, bij je favoriete hipster koffiebar of je kan een poging doen ze zelf te maken. Dit ontbijt of tussendoortje neemt iets meer tijd in beslag dan een standaard gerechtje maar is zeker eens het proberen waard.

Dit bananenbrood receptje maak ik minimum één keer in de maand en ben ik nog altijd niet beu. Het bevat zowel een portie groenten, fruit, volkoren granen als noten. Het is een perfect gezond gebakje voor bij de koffie of als ontbijt als het even snel moet gaan. Bovendien kan je het ook invriezen in porties waardoor het langer houdbaar blijft....

Het is weer vrijdag én het is goed weer. Dit is het ideale moment voor een koud hapje. Ik koos vandaag voor parelcouscous met feta, zoete aardappel en nog veel meer! Dit is niet het meest snelle hapje om te maken, maar het is zeker de moeite waard.