Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je hier zoeken of we een receptje hebben dat bij je past.

Nieuwste recepten

Vandaag is het zondag. Op zondag is het voor mij de ideale gelegenheid om te ontspannen in de keuken met een leuke podcast op de achtergrond. Dit zijn voor mij echte genietmomentjes. Ik besloot vandaag om een cake te bakken om mijn namiddag toch net iets gezelliger te maken.

Het is bijna middag dus de lunchpauze staat voor de meesten onder ons voor de deur. Ik zal alvast mijn favoriete lunch eten, namelijk toast met avocado.

Dit is een receptje gebaseerd op een klassieker in de Bulgaarse keuken. Het is een saus of spread op basis van aubergine, paprika, wortel, tomaten en look.

Het is februari, dus dan is het ook de maand voor Tournée Minérale. Vandaag heb ik daarom voor mijn aperitief nog eens een mocktail gemaakt. Dit is een zeer simpele variant en het is ook zeer snel klaar.

Vegan, vegetarisch of gewoon gemakkelijke kost recht uit de oven. Kies je voor gedroogde bonen, dan is er wel nog een nachtje weekwerk aan, maar met bonen uit blik is dit een gerechtje waar er nauwelijks werk aan is. Bonen zijn peulvruchten en dus rijk aan eiwitten en ook wat koolhydraten. Je kunt ze daarom eten als vervangers van...

Zoals je waarschijnlijk al door hebt, ben ik een enorme fan van wafels, maar ook van pindakaas en banaan. Dus vandaag heb ik al mijn favorieten eens aan elkaar toegevoegd. Resultaat? Pindakaas - banaan wafels en eerlijk, ze zijn super lekker!