Recepten

Elke dag zijn we druk in de weer met het ontwikkelen van nieuwe recepten die we aanvullen met heel wat praktische tips & tricks. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze nieuwste recepten. We delen deze ook telkens via onze social media kanalen. Wil je dus niets missen, volg ons dan ook via Instagram en Facebook. Wekelijks sturen we ook een update via onze nieuwsbrief, hiervoor kan je uiteraard inschrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek gerechtje, maar heb je geen zin om alle rubrieken of  recepten te doorlopen? Dan kan je hier zoeken of we een receptje hebben dat bij je past.

Nieuwste recepten

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een vegetarische spaghetti te maken. Aangezien ik geen veggie gehakt heb gebruikt, heb ik mijn gehakt vervangen door kikkererwten en linzen.

Ik gebruik altijd heel veel...

Vandaag koos ik om eens iets anders te maken als ontbijt.
​Ik eet vaak havermoutpap, maar nu had ik eens zin om het op een andere manier klaar te maken.

⁠Ik maakte een mugcake met banaan en pindakaas. Eigenlijk is dit helemaal niet moeilijk. Het enige die je nodig hebt is havermout, banaan, ei en pindakaas. Ik gebruikte ook nog ...

Vandaag is het zondag dus heb ik terug wat meer tijd om te bakken. Zoals jullie allemaal wel weten ben ik verzot op wafels. Nu had ik in mijn koelkast nog een hele doos blauwe bessen en bedacht zo de blueberry waffles. Ik moet eerlijk toegeven ze waren heerlijk. Je kan deze zowel als tussendoortje eten maar ook als ontbijt....

Het is weer weekend, dat betekent tijd voor ontspanning. Hoe kun je het weekend beter inzetten, dan met lekkere hapjes. Ik koos deze keer voor een hapje in het thema van de herfst. Pompoen past hier dan ook perfect bij. Door de cranberries zit er ook een zoete toets in de bruschetta, zonder te overheersen.

YES... Het is bijna middag, dus dit betekent lunchtime! ⁠
Zoals ik al eerder heb verteld ben ik geen grote broodeter. Ik vind een gewone boterham met beleg niet zo aantrekkelijk. Daarom koos ik vandaag om crackers te eten als lunch.

​Aangezien het de maand oktober is heb ik standaard butternut in mijn keuken....

Bouillabaisse

18-10-2021

Het is koud weer en dan heb ik meestal zin in soep. Vandaag heb ik daarom gekozen om voor deze avond een echte maaltijdsoep te maken. Je hoeft er ook geen zeven verschillende soorten vis voor in huis te halen, zoals de traditie het voorschrijft. Met twee exemplaren kan het net zo goed. Je kan ook nog...