Tussendoortjes

 

Het is vrijdag avond dus dit betekent apero time!⁠ Ik besloot daarom om verse guacamole en tomatensalsa te maken met zelfgemaakte tortillachips.⁠

Dit hapje is heel gemakkelijk, heel lekker en heel snel klaar te maken. Ideaal toch na een drukke werkweek? ⁠

Voor de guacamole is heb je enkel avocado en limoen nodig....

​Vandaag is het zondag en jammer genoeg is het nog altijd geen super weer.. Voor mij is dit dan het ideale moment om me uit te leven in de keuken om het toch nog een beetje gezellig te maken.

​Ik koos ervoor om cupcakes te maken met banaan en pindakaas! Om het toch ook een crunchy bite te geven, koos ik ervoor om ...

Vandaag is het zondag, de ideale dag om mij uit te leven in de keuken. Aangezien het buiten wat minder weer is, ga ik het toch een beetje gezellig proberen maken door lekkere muffins te bakken!

Vandaag is het zondag. Op zondag is het voor mij de ideale gelegenheid om te ontspannen in de keuken met een leuke podcast op de achtergrond. Dit zijn voor mij echte genietmomentjes. Ik besloot vandaag om een cake te bakken om mijn namiddag toch net iets gezelliger te maken.

Vandaag is het zondag. Op zondag probeer ik zo veel mogelijk te ontspannen en leuke dingen te doen alvorens de drukke werkweek weer begint. Ik besloot om een cake te bakken, zodat we hier deze namiddag gezellig een stukje van kunnen eten.

Vandaag maakte ik deze mueslirepen op basis van dadels. Ik maakte een hele voorraad voor deze week. Ik doe vaak aan sport net na mijn werk en voor mijn avondeten. Om een energiedipje te voorkomen, ga ik deze mueslirepen eten 30min voor het sporten. Dit gaat er voor zorgen dat ik voluit ga kunnen gaan in het sporten.

Recepten waarin je die (over)rijpe bananen kunt verwerken, daar ben ik wel voorstander van. We deelden er in het verleden al meerdere waaronder ook deze:

Rocky road

18-10-2020

Vandaag een zoet gerechtje die super snel gemaakt is, maar wel eventjes moet opstijven in de koelkast. Ik heb gekozen om vandaag eens een variant van een rocky road te maken. Het receptje heb ik al vaak gemaakt op verschillende kookworkshops en het wordt daar altijd gesmaakt. Daarom dat ik het ook graag eens deel.

Perenflapjes

30-08-2020

Doordat ik zelf allergisch ben aan appels, wou ik eens een variatie op appelflapjes maken. Dus heb ik het vandaag eens geprobeerd met peren in plaats van appels. Ik vond het alvast lekker en leuk om deze tussendoortjes te maken, want ze zijn enorm snel klaar.

Vandaag deel ik met plezier een receptje die ik dit weekend heb gemaakt als food prep voor de hittegolf van volgende week. Ik heb frozen yoghurt bars gemaakt, zo heb ik een gezond tussendoortje die ook super verfrissend is.

Dit gerechtje kan je eten als tussendoortje of zelfs als ontbijt. Vul het 's morgens aan met wat yoghurt of platte kaas om er een volwaardige en voldoende verzadigende maaltijd van te maken.