Comfort food

Comfort food

Wij geloven dat comfort food niet alleen een troost moet zijn voor jezelf, maar ook een weldaad voor je gezondheid. Tijdens onze laatste kookworkshop van 2024 nodigen we je uit om samen met ons de rijke, geruststellende smaken van comfort food te ontdekken, zonder in te boeten aan voedzaamheid. Laat je inspireren om gezonde keuzes te maken terwijl je geniet van de liefde van hartverwarmende gerechten.

Van romige soepen tot smaakvolle stoofschotels, we onthullen de geheimen van comfort food dat niet alleen de smaakpapillen streelt maar ook een gezonde levensstijl ondersteunt.

Of je nu verlangt naar een kom dampende soep op een regenachtige dag of jezelf wilt verwennen met een knapperige ovenschotel op een gezellige avond, deze workshop biedt voor elk wat wils. Ontdek hoe je traditionele comfortgerechten een gezonde make-over kunt geven, zodat je kunt genieten van de vertrouwde smaken met een extra dosis voedzaamheid. Comfort food hoeft niet zwaar te zijn; het kan ook licht en voedzaam zijn.

Mis deze kans niet om je kookvaardigheden uit te breiden en te leren hoe je gezonde comfortmaaltijden kunt bereiden die de perfecte balans vinden tussen smaak en welzijn. Reserveer snel jouw plek voor onze kookworkshop.

Wanneer gaat deze workshop door?

Donderdag 28/11

Van 19u tot 21u 

DEZE KOOKWORKSHOP IS VOLZET