PAASBRUNCH

07-04-2023

Het Paasweekend staat weer voor de deur. Heb je nog nood aan inspiratie voor een fantastische brunch die je graag zou organiseren met Pasen? Dan helpen wij jou hier graag bij verder! 

In dit E-book hebben we verschillende gerechtjes opgelijst die jou kunnen helpen bij het organiseren van een brunch. Met deze 20 recepten en onze tips zal je sowieso scoren! 

Bij een brunch hoort vaak een mengeling van zoete gerechtjes, hartige gerechten en verschillende soorten brood met een assortiment aan beleg voor hierop. Ook een lekker drankje mag hierbij zeker niet ontbreken! Daarom hebben we in dit E-book van al deze zaken enkele recepten gebundeld. Zo kan je de tafel vullen met allerlei lekkernijen en genieten! 

Hou er wel rekening mee dat brunchen iets is tussen ontbijt en lunch. Het is niet de bedoeling dat de hoeveelheid voedsel van het ontbijt en de lunch hierbij samengeteld worden. Luister nog steeds naar je verzadigingsgevoel en let hierbij op dat je jou niet gaat overeten. 

Is de brunch relatief laat, zoals rond 11 uur, dan kan je ervoor al iets kleins eten als ontbijt en de brunch eerder zien als lunch. Valt de brunch vroeger, dan kan je gerust in de namiddag kiezen voor een iets uitgebreider tussendoortje. Dit voorkomt dat je teveel honger krijgt voor het avondeten. 

Zoek jij nog inspiratie? Ontdek en download dan nu ons gratis E-Book met 20 lekkere recepten om van Pasen een fantastische dag te maken!