Wereldkeuken Aziatisch

Stap binnen in de Aziatische keuken en laat je meevoeren op een culinaire reis naar het verre Oosten. Deze keer nemen we je mee op een smaakavontuur dat doordrenkt is met de rijke en gevarieerde smaken van de Aziatische keuken. Bereid je voor op een kookworkshop die niet alleen gezond is, maar ook een eerbetoon brengt aan de diverse culinaire tradities die Azië te bieden heeft.

Of je nu al bekend bent met de pittige smaken van de Thaise keuken of de verfijnde gerechten van de Japanse keuken wilt verkennen, deze workshop biedt voor ieder wat wils. Van de verfijnde kunst van sushi maken tot het perfectioneren van heerlijke curry's, deze kookworkshop neemt je mee door een spectrum van smaken.

Leer de kunst van het mengen van specerijen, het bereiden van gezonde noedelgerechten en het creëren van verrukkelijke Aziatische desserts. Kortom, ontdek de geheimen van de Aziatische keuken en breng een vleugje oosterse magie naar jouw eigen eettafel.

Mis deze kans niet om je kookvaardigheden uit te breiden en jezelf onder te dompelen in de rijke Aziatische smaken! Reserveer snel jouw plekjes voor onze kookworkshop. 

Wanneer gaat deze workshop door?

Donderdag 25/04

Van 19u tot 21u

DEZE KOOKWORKSHOP IS VOLZET

Wil je toch graag deelnemen aan een kookworkshop? Kijk dan gerust naar de andere thema's!