Diner

 

In het weekend is het een perfect moment om je voor te bereiden op een drukke werkweek. Hiervoor zijn tray bakes dan ook ideaal, ze zijn super makkelijk om te maken. Je legt alles op een bakplaat en binnen het halfuur heb je een volledige maaltijd dat je in de koelkast of diepvries kan bewaren.

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met broccoli en zalm te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor een licht philadelphiasausje zodat het niet droog zou zijn!

Geen tijd of zin om uitgebreid te koken? Een zalmschotel met tomaat uit de oven is altijd een goed idee: bliksemsnel klaar, dus in no time op tafel. Wie is daar nu geen voorstander van? Ik alvast wel, maar dat wisten jullie waarschijnlijk wel.

Heb je een heel drukke week voor de boeg en wil je toch iets voedzaam op je bord toveren? Plan dan eens een foodprep moment in in het weekend zodat je je tijdens de week geen zorgen meer hoeft te maken om boodschappen te doen of gezond eten klaar te maken. Deze gevulde paprika's zijn ideaal om mee te nemen...

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met spinazie en gehaktballetjes te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor kippengehakt om mijn balletjes te maken.

Ik werkte de pasta af met een vers gemaakte...

Vandaag maakte ik nog eens een traybake klaar. We deelden eerder al eens een variant met falafel en met pompoen. Ditmaal koos ik ervoor om scampi's te gebruiken. Het is een ideaal gerechtje voor wie net zoals mij soms niet veel tijd heeft om te koken maar toch een gezonde maaltijd wil op tafel toveren. Super makkelijk en ideaal om te ...

Pasta pesto

17-02-2022

Een tijdje geleden deelde ik met jullie een receptje van Pesto. Toen vertelde ik dat je pesto in tal van gerechten en pasta's kan gebruiken. Dit is ook wat ik vandaag heb gedaan. Ik koos voor de vegetarische versie met mozzarella maar ja kan deze gerust ook met kip klaarmaken voor wie graag wat vlees er bij heeft.

Deze curry, maaltijdsoep of hoe je het ook wilt noemen heeft niet veel werk nodig en is heerlijk lekker en voedzaam op winterdagen zoals vandaag. Je kan ze zowel 's middags als 's avonds opeten en neemt naast het snijden van de groentjes weinig tijd in. Tijdens het roosteren van de groentjes in de oven kan ik mij...

Traybake is nu eigenlijk een nieuwe trend. Het is een variatie op geroosterde groeten maar je maakt eigenlijk een volledige maaltijd. Het is dus super gemakkelijk, je hebt eigenlijk alleen maar een bakplaat nodig, olie en een mix aan groeten. Klikt bij mij natuurlijk als muziek in de oren. Voor deze traybake koos ik voor butternut, kerstomaten,...

​Vandaag maakte ik nog eens een ovenschotel klaar. Dit is namelijk zoals jullie waarschijnlijk wel al weten één van mijn favoriete gerechten. Het is heel snel klaar en je hebt heel weinig afwas omdat alles in 1 schotel kan klaargemaakt worden.

​Ik koos voor gehaktballetjes in combinatie met paprika en tomaat. Wij aten deze met pasta...

Ik ben verzot op een lekkere curry, als veggie is dit één van mijn favoriete gerechtjes om te maken. De meeste recepten bevatten jammer genoeg erg veel (speciale!) ingrediënten. Daarom heb ik mijn eigen versie hiervan gemaakt, een super simpel en snel gerechtje waarmee je iedereen kan bekoren!

Door de drukke dagen de afgelopen week, zullen velen niet veel zin hebben om te koken. Dit snel hoofdgerecht is ideaal om op zo'n dagen toch iets gezonds, maar vooral lekker op tafel te zetten. Deze pasta bake met ricotta en spinazie is niet enkel gezond, maar ook volledig vegetarisch!