Tips en tricks

 

Het lekkere zomerfruit is weg, dus tijd om weer eens te kijken welke vruchten er momenteel in het seizoen zijn. Jammer genoeg is er nu niet zo'n groot aanbod, maar gelukkig kan je kiezen voor appels. Er zijn verschillende soorten en je kan er ook verschillende richtingen mee uit. Lees snel waarvoor je appels kan gebruiken en ontdek ook onze...

Dat we zot zijn van pompoenen, dat valt waarschijnlijk al elk jaar op. Daarom dat we er vandaag ook met plezier een hommage aan geven. Hieronder kan je alvast enkele van onze receptjes vinden met pompoen, maar er zullen er zeker nog veel volgen.

Wil je tijdens het boodschappen doen graag wat meer aandacht besteden aan de kwaliteit van je voeding? Dan zal de informatie hieronder je daarbij zeker kunnen helpen. Wat er op het etiket van een voedingsmiddel moet staan is bij wet vastgelegd.

We weten allemaal dat goed en voldoende slapen belangrijk is. Iedereen heeft wel al eens ervaren wat een slechte of te korte nacht slapen doet met ons lichaam en onze geest de volgende dag. We zijn prikkelbaar, vermoeid, kunnen ons moeilijk concentreren... Maar wist je dat slaap ook belangrijk is voor het behoud van een gezond lichaamsgewicht en...

De zomer is het ideale moment om te gaan picknicken, maar ook in de lente of het najaar kunnen we mooie dagen hebben. Vorig weekend waagden we ons zelf nog aan een picknick en omdat deze ons zo goed bevallen is, delen we graag onze tips en ervaringen met jou.

Het is weer zover, de vakantie zit erop en we moeten weer naar school of gaan werken. Dat betekent voor sommige onder ons dat we weer goed moeten nadenken over wat we nu allemaal kunnen eten als lunch. Daarom dat we je graag verder helpen en enkele praktische tips geven, aangevuld met een arsenaal aan gezonde receptjes.

Op maandag 3 juni ging de infoavond over sportvoeding door, gegeven door de stagiaire Jacintha. Vele mensen weten niet wat en wanneer ze moeten eten voor, tijdens en na het sporten. In de presentatie werd hier meer duidelijk over gegeven met praktische voorbeelden. De belangrijkste aandachtspunten kunnen jullie hier terugvinden.

De term kanker verwijst naar een groep ziektes met een ongecontroleerde celdeling en verspreiding van abnormale cellen in het lichaam.