Overige

 

It's fridayyyyy. Tijd voor een aperitiefhapje om het weekend goed in te zetten. Dit receptje is enorm makkelijk te maken en bovenop volledig vegan, je zal zelfs niet merken dat het een plantaardig receptje is.

Het weekend staat voor de deur en dit betekent apero time!⁠
Op vrijdagavond is het bij ons de gewoonte om gezellig samen te aperitieven om zo volledig tot rust te komen.⁠

Ik koos ervoor om bruschetta met pesto, mozzarella en gedroogde ham. Dit is echt mijn all time favorite aperitiefhapje! Zo simpel klaar te maken en zó lekker! ⁠...

Het is vrijdag avond dus dit betekent apero time!⁠ Ik besloot daarom om een hapje te maken met komkommer en geitenkaas.

Dit hapje is heel gemakkelijk, heel lekker en heel snel klaar te maken. Ideaal toch na een drukke werkweek? ⁠

Het enige dat je nodig hebt is een komkommer, geitenkaas, zongedroogde tomaten en walnoten. ...

Het is bijna Kerstmis, één van mijn favoriete periodes in het jaar! Het gezellig samen zijn, leuke lichtjes en natuurlijk lekker eten horen hier natuurlijk zeker bij. Ik koos ervoor om een bladerdeeghapje met rode ui te maken.

Kaneelsuiker

21-11-2021

Voor het receptje van mij pompoenbrood had ik kaneelsuiker nodig. Je kan deze natuurlijk in de winkel vinden, maar het is gewoon te gemakkelijk om zelf te maken. En geef toe het is toch altijd leuker om iets zelf te maken? Je kan kaneelsuiker in heel wat zaken gebruiken. Denk maar jou koffie of op pannenkoeken is deze echt overheerlijk. ...

Het is weer weekend, dat betekent tijd voor ontspanning. Hoe kun je het weekend beter inzetten, dan met lekkere hapjes. Ik koos deze keer voor een hapje in het thema van de herfst. Pompoen past hier dan ook perfect bij. Door de cranberries zit er ook een zoete toets in de bruschetta, zonder te overheersen.

Apero time! Zet je weekend in met een lekker hapje zoals deze Berloumi spiesjes met avocadodipje! Berloumi is de Belgische variant van halloumi en is dus op zijn best gebakken of gegrild. Door de stevige structuur smelt de kaas niet wanneer het verwarmt wordt, ideaal dus om warm te serveren.

Klaar om het weekend goed in te zetten? Met dit heerlijk hapje zal dit geen probleem zijn. Dit hapje is super snel te maken en is een echte aanrader voor al je feestjes. Je kan het kruidenmengsel naar eigen smaak wat aanpassen. Bovendien kan je de guacamole zelf maken of je kan deze ook kopen in de winkel. Ik...

Het is vrijdag, dat betekent dat het tijd is voor een heerlijk aperitiefje met vooral lekker eten erbij. Vandaag koos ik ervoor om wat meer tijd te nemen en focaccia te maken.