Diner

 

Vandaag had ik nog eens zin in vis! ⁠

Ik koos ervoor om zalm klaar te maken met een pestokorst en een mix van tomaten. De pestokorst heb ik gemaakt met pesto, citroensap, sesamzaadjes, een klein beetje paneermeel, een klein beetje parmezaan en peper en zout.

Ik werkte mijn gerechtje af met ...

Het is je misschien al opgevallen, maar we zijn zot van traybakes en dat heeft een heel simpele reden. Het is snel klaar, je hebt er weinig werk aan en het bevat enorm veel smaak. Daarom dat ik er voor vanavond ook eentje op het menu heb staan die ik al eerder heb gemaakt. Het is een traybake met halloumi...

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met groene asperges en zalm te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor een licht philadelphiasausje zodat het niet droog zou zijn!...

Het is donderdag, dus dat betekent veggiedag bij mij thuis. Vandaag had ik zin in iets simpels om te maken, want het is een redelijk drukke week. Daarom dat ik vandaag een heerlijke burger ga maken met halloumi. Halloumi heb ik bijna altijd in huis, omdat ik dit graag eet, maar ook omdat het snel klaar is. Je voegt er...

Ben je gewone veggie burgers wat beu? Probeer dan eens deze rode biet quinoa burgers! Ze vragen iets meer tijd om te maken, maar je kan ze makkelijk invriezen. Ik gebruikte vorige week de laatste op, dus maakte ik ze vandaag opnieuw. Dit combineerde ik met een volkoren broodje, groentjes en ricotta. Je kan dit uiteraard met veel andere...

Het is weer donderdag veggiedag, de perfecte kans om weer eens een leuk receptje te maken. Dit keer opnieuw met een curry, maar eens een rode. Deze is net iets pittiger, al kan je dit zelf goed doseren naar je eigen smaak.

Vandaag had ik nog eens zin in aardappelen. Aangezien ik niet zo fan ben van gewone gekookte aardappelen, koos is ervoor om krieltjes klaar te maken.⁠

Ik koos ervoor om een groentenpannetje te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ als vlees voor kippenblokjes omdat dit bij bijna alles past en...

In het weekend is het een perfect moment om je voor te bereiden op een drukke werkweek. Hiervoor zijn tray bakes dan ook ideaal, ze zijn super makkelijk om te maken. Je legt alles op een bakplaat en binnen het halfuur heb je een volledige maaltijd dat je in de koelkast of diepvries kan bewaren.

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met broccoli en zalm te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor een licht philadelphiasausje zodat het niet droog zou zijn!

Geen tijd of zin om uitgebreid te koken? Een zalmschotel met tomaat uit de oven is altijd een goed idee: bliksemsnel klaar, dus in no time op tafel. Wie is daar nu geen voorstander van? Ik alvast wel, maar dat wisten jullie waarschijnlijk wel.

Heb je een heel drukke week voor de boeg en wil je toch iets voedzaam op je bord toveren? Plan dan eens een foodprep moment in in het weekend zodat je je tijdens de week geen zorgen meer hoeft te maken om boodschappen te doen of gezond eten klaar te maken. Deze gevulde paprika's zijn ideaal om mee te nemen...

Vandaag had ik nog eens zin in pasta! Pasta is echt my all time favorite. Ik zou elke dag pasta kunnen eten. ⁠

Ik koos ervoor om een pasta met spinazie en gehaktballetjes te maken omdat dit redelijk snel klaar te maken is. Ik koos⁠ voor kippengehakt om mijn balletjes te maken.

Ik werkte de pasta af met een vers gemaakte...