Appelflap

01-02-2022

Het moet niet altijd even gezond zijn, ook genieten van minder voedzame keuzes hoort bij het leven. Deze appelflapjes met slechts 5 ingrediënten kan je in 25 minuten maken en zijn super lekker! Deze kan je in een gesloten pot 2 - 3 dagen bewaren. 

Appelflap

Ingrediënten (8 stuks): 

  • 1 rol bladerdeeg 
  • 1 appel 
  • 1 handje rozijnen 
  • 2 tl honing 
  • Kaneel 

Bereidingswijze: 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. 
  2. Snijd de deeg in 8 stukken. 
  3. Snijd vervolgens de appel in kleine blokjes en meng deze in een kom met de rozijnen, kaneel en honing. 
  4. Doe het mengsel op een helftje van het bladerdeeg. Vouw het samen en plet de uiteinden samen met een vork. 
  5. Plaats gedurende 15 - 20 min in de oven tot goudbruin. 


Smakelijk!

Fien 

Misschien zijn deze recepten ook wel iets voor jou?