Hapje met parelcouscous

13-05-2022

Het is weer vrijdag én het is goed weer. Dit is het ideale moment voor een koud hapje. Ik koos vandaag voor parelcouscous met feta, zoete aardappel en nog veel meer! Dit is niet het meest snelle hapje om te maken, maar het is zeker de moeite waard. 

Hapje met parelcouscous

Ingrediënten

  • 1 zakje parelcoucous 
  • 1 zoete aardappel 
  • 1 bakje granaatappelpitjes 
  • 2 steeltjes lente ui 
  • 1 paprika 
  • 1/2 blokje feta 
  • Olijfolie 
  • Peper en zout 
  • Groentenbouillon 

Bereidingswijze: 

  1. Breng water aan de kook met een half blokje bouillon. 
  2. Kook de parelcouscous volgens de verpakking. 
  3. Snijd de aardappel en paprika in kleine blokjes en bak deze met olijfolie tot ze gaar zijn. 
  4. Snijd de lente ui en feta in kleine partjes. 
  5. Wanneer alles klaar is, meng goed door elkaar en voeg de feta, lente ui en granaatappelpitjes toe. Kruid vervolgens af naar smaak. 


Smakelijk! 

Fien