Bladerdeegwafels met zalm

15-04-2022

Tijd voor een hapje? Ik maakte deze week een receptje dat ik leerde kennen door een erg goede vriendin. Het is een bladerdeeghapje, maar dan nét iets specialer. Dit hapje bevat maar 3 ingrediënten; bladerdeeg, gerookte zalm en kruidenkaas.

Dit receptje is super makkelijk om te maken en is klaar in no-time. Je kan de wafeltjes ook erg makkelijk bewaren in de diepvries, zo heb je altijd een lekker hapje in huis voor wanneer er gasten komen of wanneer je er zelf een gezellige avond van wil maken. 

Tip: ontdooi de wafeltjes in de oven zodat ze ook wat krokant worden. 

Bladerdeegwafels met zalm

Ingrediënten: 

  • 6 vellen bladerdeeg 
  • Gerookte zalm 
  • Kruidenkaas

Bereidingswijze:

  1. Verwarm het wafelijzer voor.
  2. Neem een vel bladerdeeg en besmeer dit met kruidenkaas. Leg hier vervolgens een plakje zalm op en doe er nog en vel bladerdeeg overheen. 
  3. Plet de kanten met een vork. 
  4. Bak in het wafelijzer tot de wafels goudbruin zijn. 


Smakelijk! 

Fien