Eiwrap

13-06-2018

Vandaag eens geen gewone wraps, maar een eiwrap. Het is een omelet die je maakt en die je nadien opvult en oprolt zoals een wrap. De reden was omdat ik geen wraps in huis had, dus ik wou een alternatief maken. 

Eiwraps

Ingrediënten (voor 1 wrap):

  • 1 ei
  • 2 eiwitten
  • Snuifje peper en zout
  • 1 koffielepel olie
  • 100 g tomaat
  • 40 g rode paprika
  • 20 g komkommer
  • 1 handje ijsbergsla
  • Enkele blaadjes verse basilicum
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 4 sneetjes kalkoenfilet

Bereidingswijze:

  1. Meng de eieren met het peper en zout en kluts dit goed. Verhit de olie in een pan en voeg het eiermengsel toe. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.
  2. Was ondertussen de groenten en snijd de tomaten doormidden en paprika, komkommer en salade in reepjes. Snipper de basilicum fijn en meng dit met de yoghurt. Beleg de omelet eerst met de yoghurt. Leg daarna de kalkoenfilet erop en werk af met groenten. Rol de omelet op en serveer.

SMAKELIJK!

TIP: Indien de groenten niet allemaal tussen de wrap passen, kan je de rest serveren als slaatje voor erbij.