Samenwerkingen

Als bedrijf, vereniging of school kan je bij ons ook steeds terecht voor het geven van een voordracht op infoavonden of projecten rond het thema 'gezonde voeding'.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je vraagt een voordracht aan en stelt zelf het onderwerp voor. Hiervoor kan je kijken bij de bestaande thema's die wij reeds zelf hebben opgesteld of je kiest zelf iets wat beter bij je project of avond past.
  • Indien het een nieuw thema is, komen we sowieso eens samen om te bespreken wat de verwachtingen zijn en dan stellen we de voordracht samen op. Is het een onderwerp dat we reeds als voordracht hebben gegeven, dan kunnen alle technische details via mail, telefoon of, indien gewenst, op afspraak worden besproken.
  • Tijdens het bespreken van de technische details krijgen we graag informatie over hoe lang de voordracht moet duren, wie de doelgroep is (kinderen, volwassenen...) en hoeveel mensen er verwacht worden. Ook de locatie, de praktische aanpak en het benodigde en beschikbare materiaal wordt besproken. Originele voordrachten of een voordracht in de vorm van een workshop, dit is allemaal mogelijk, maar dit moet wel duidelijk op voorhand aangegeven worden.