Zoete bruschetta

17-06-2018

Het is zondag en dan geniet ik graag van een heerlijk ontbijtje. Deze zoete bruschetta's zijn zeer simpel om te maken en zijn ook nog eens super fris. Ik ga mezelf hier alvast mij verwennen en jij?

In het receptje maak ik gebruik van volkoren rozijnenbrood, dit kan je zelf maken of bij de bakker kopen. Heb je geen zin om speciaal ander brood te kopen? Gebruik dan gerust wat je nog thuis hebt liggen. Het receptje staat hieronder en is geschreven voor 1 persoon.

Ingrediënten:

  • volkoren rozijnenbrood (niet gesneden)
  • 4 aardbeien
  • 6 à 7 frambozen
  • enkele blauwe bessen
  • 20g magere verse kaas
  • 1 theelepel honing
  • Munt

Bereidingswijze:

  1. Meng de magere verse kaas goed met de honing zodat alles goed verdeelt is.
  2. Was de vruchten en snijd de frambozen in 2 en de aardbeien in plakjes.
  3. Snijd vervolgens het rozijnenbrood in enkele dikke sneden.
  4. Rooster het rozijnenbrood in een pan of onder de grill van de oven.
  5. Besmeer het brood met de magere verse kaas en werk af met de fruitblokjes en enkele blaadjes munt.