Wrappizza

12-09-2018

Dit weekend hadden we kookworkshop. Dit zorgt altijd voor wat overschotten en open verpakkingen in de koelkast. Dus dacht ik om er iets mee te maken. Ik ben uitgekomen op deze wrappizza met wat overschot groenten, passata en magere geraspte kaas. Een heerlijke en snelle lunch, al zeg ik het zelf.

INGREDIËNTEN

  • 1 volkoren wrap
  • 3 eetlepels passata
  • 1 sjalot
  • 1 tomaat of 1 paprika
  • peper, zout, Italiaanse kruiden en oregano
  • 2 handjes magere gemalen kaas
  • 1 handje rucola

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snipper het sjalotje en de paprika of tomaat fijn.
  3. Bestrijk de wrap met passata.
  4. Kruid met peper, zout, Italiaanse kruiden en oregano.
  5. Verdeel er de sjalot en de tomaat over.
  6. Beleg met de magere geraspte kaas.
  7. Plaats 15- tal minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Werk af een handje rucola.