Salade met curry bloemkool

16-04-2017

Een lekker slaatje gemaakt voor bij de maaltijd van deze avond. Gekozen om er gebakken bloemkool met curry bij te serveren. Dat wordt weer smullen. Wil je het ook maken?

INGREDIËNTEN:

  • 1/4 van een kleine bloemkool
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel currypoeder
  • Peper en zout
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 rode ajuin
  • 2 handen rucola

BEREIDINGSWIJZE:

Kuis de bloemkool en snijd deze in plakjes. Doe de olijfolie samen met de currypoeder in een pan en bak de bloemkool hierin. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak. Afhankelijk van hoe dik je de bloemkool het gesneden ga je deze langer of korter moeten bakken.

Snipper de ajuin en de rode paprika. Meng alles onder elkaar en leg de salade mooi op een bord of schaal. Dien op!