Feestelijk gezond

De maand december staat in het teken van de feestdagen! En daar hoort natuurlijk eten bij en wie eten zegt, zegt ook hapjes. Haal ze tevoorschijn en ze zorgen meteen voor een gezellige sfeer rond de kerstboom of aan de feesttafel.

De feestperiode brengt voor veel mensen heel wat stress met zich mee. Je wil graag lekker eten en uitgebreid, maar als het kan ook nog wat gezond en zonder uren in de keuken te moeten staan weg van je gasten. Daarom zijn mensen vaak geneigd om te kiezen voor kant-en-klare hapjes en gerechtjes, maar die zijn vaak vrij zwaar en calorierijk. Daarom willen we je tijdens deze workshop leren hoe jij dit jaar op een gezonde manier kan scoren voor sfeer en gezelligheid met enkele eenvoudig te bereiden receptjes.

Om alvast in de kerstsfeer te komen, dekken we nadien de feesttafel om samen te genieten van wat we hebben klaargemaakt. Uiteraard laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We bundelen alle feestreceptjes voor jou in een praktische receptenbundel aangevuld met enkele tips voor de feestdagen.

Wanneer gaat deze workshop door?

Donderdag 12/12

Van 19u tot 21u

Zaterdag 14/12

Van 10u tot 12u

Maandag 16/12

Van 19u tot 21u

Schrijf je nu in!

Kookworkshop 'feestelijk gezond'