Lilalou bio-haverkoekjes

11-01-2020

Wat is onze mening?

Deze week geven we onze ongezouten mening over de 'Alpro Caffè' ijskoffies die je momenteel in de supermarkt kunt vinden.

  • De koffies ondergingen uiteraard een uitvoerige smaaktest door ons beiden en we geven dan ook graag aan naar welke smaak onze voorkeur uitging. We proberen onze smaakervaring zo goed mogelijk te omschrijven, maar smaken verschillen natuurlijk.
  • We geven je ook wat meer uitleg over de voedingswaarde van deze koffies. Hoe gezond zijn in vergelijking met andere ijskoffies of een gewone koffie verkeerd.

Haver & granen

Dit artikel bevat gesponsorde producten.
Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Smaak

Volgens Alpro: "Een subtiele, verfijnde smaak door de perfecte combinatie van Ethiopische koffie, karamel en soja."

Hoewel er evenveel suikers zitten in alle drie de koffies, vonden we deze persoonlijk het meest zoet. Misschien zit dat gewoon tussen onze oren bij het lezen van 'karamel' op de verpakking. Het heeft veel weg van een caramel latte macchiato. De koffie smaakt dus niet zo zeer door.

Voedingswaarde


Haver & kokos

Smaak

Volgens Alpro: "Een subtiele, verfijnde smaak door de perfecte combinatie van Braziliaanse koffie en geroosterde amandelen."

Door de typische notensmaak en de zoete toets heeft dit bijna iets weg van Nutella of Kinder Bueno in een drankje. Weliswaar subtiel en ook hier geldt dat de echte koffie drinker de smaak van koffie wat zal missen. Niet 100% onze favoriet.

Voedingswaarde


Dit artikel bevat gesponsorde producten.
Dit artikel bevat gesponsorde producten.