Champignons met vegan Boursin

28-01-2022

It's fridayyyyy. Tijd voor een aperitiefhapje om het weekend goed in te zetten. Dit receptje is enorm makkelijk te maken en bovenop volledig vegan, je zal zelfs niet merken dat het een plantaardig receptje is. 

Dit receptje kreeg ik van mijn tante, hopelijk vinden jullie het even lekker als mij!

Champignons met vegan Boursin

Ingrediënten: 

  • 1 bakje kastanje champignons 
  • Vegan Boursin
  • 1 teentje look 
  • Olijfolie 
  • Peper en zout 

Bereidingswijze: 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. 
  2. Snijd de helft van de champignons en de look in erg kleine stukjes. Verhit deze in een pan met wat olijfolie en laat even stoven. 
  3. Kruid af met peper en zout. 
  4. Wanneer de champignons gaar zijn, meng dit geheel dan met de Boursin en kruid af naar smaak. 
  5. Neem de andere helft van de champignons en haal het steeltje eruit. Vul dit vervolgens op met het Boursin mengsel. 
  6. Plaats de gevulde champignons 10-15min in de oven tot deze gaar zijn. 


Smakelijk!

Fien