Waterinfusies

01-06-2019

Tijdens de week van diëtist in maart hebben we je via facebook en instagram een week lang geïnspireerd om meer water te drinken door dagelijks een receptje te delen voor een lekkere waterinfusie. Wie bij ons op de opendeurdag langskwam in maart kon ook meteen een leuke goodiebag met drinkfles en waterinfusie (pompelmoes & rozemarijn) mee naar huis nemen.

Aangezien de maand mei in het teken stond van duurzaamheid met de campagne 'mei plastic vrij' hebben we nog een aantal onder jullie gelukkig kunnen maken door een 10-tal van onze waterinfuser drinkflessen te verloten.

Ben jij één van die mensen die ons tijdens de opendeurdag is komen bezoeken? Had jij het geluk om een drinkfles te winnen in mei? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar de verrassende combinaties die we in maart hebben gedeeld? Kijk dan snel hieronder voor een samenvatting van de receptjes.

Het principe van een waterinfusie is heel simpel:

  • Neem plat (of bruis) water
  • Voeg je favoriete smaakmakers toe (bv. fruit, groenten, munt, kaneelstokje, gember...)
  • Zet even in de koelkast en laat trekken zodat de smaken kunnen vrijkomen

Vul je drinkfles ermee voor onderweg, voeg toe aan je glas op het werk of serveer in een mooie karaf tijdens het eten. Niets moet, alles mag! Een waterinfusie kan haast niet mislukken als je kiest voor smaken die jij lekker vindt. Experimenteer dus gerust zelf.

Bosbes & granaatappel

Sinaasappel & steranijs

Kiwi, framboos & limoen

Appel & kaneel

Komkommer, munt & ananas

Gember & citroen

Geniet ervan!