Naanpizza met tomaat en mozzarella

07-04-2021

Hou jij ook van pizza maar past deze volgens jou niet binnen je gezonde levensstijl? Dan heb ik de oplossing voor jou. Deze naanpizza met mozzarella, tomaat en courgette is niet alleen overheerlijk maar ook nog eens super snel klaar. Bovendien zijn ook alle kinderen er zot van. Ideaal dus voor tijdens een pizza avond 

Wist je dat je naanbrood heel eenvoudig zelf kan maken? Wens je dit een te proberen? klik dan hier. Heb je hier geen tijd of zin in, kan je naanbrood in alle supermakrten vinden. Je kan kiezen voor naanbrood met of zonder kruiden. Voor deze maakte ik gebruik van naanbrood met kruiden omdat deze wat extra smaak geven. 


Naanpizza met tomaat en mozzarella

Ingrediënten (voor 4 stuks): 

  • 4 stuks naanbrood 
  • 250ml passata 
  • 20 kerstomaten 
  • 1 courgette
  • 2 bollen mozzarella
  • Italiaanse kruiden (of gedroogde oregano)

Bereiding: 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij de courgette in blokjes. 
  3. Kook de courgette gedurende enkele minuten in warm water. 
  4. Snij ondertussen de tomaten door midden en de mozzarella in stukjes. 
  5. Verdeel de passata over het naanbrood.
  6. Verdeel de courgette, tomaten en mozzarella over de pizza's en kruid met de Italiaanse kruiden. 
  7. Bak gedurende een tiental minuten in de  oven. 


Smakelijk! 

Wout